Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre

Csoportos körutak

 

... AMIRE SZÁMÍTHAT ... (Csoportos körutazásaink jellemzői)

Prospektusunk letöltése

Csoportos körutazásaink jellemzője a jól átgondolt, részletekre kiterjedő tervezés és kivitelezés. Tudjuk, hogy az apró részleteken mennyi minden múlik. Éppen ezért soha nem rejtjük véka alá a pontos programot, a várható utazási időket, a foglalt szállásokat és éttermeket sem.

Útjaink sosem csupán megmutatják a figyelemre érdemes helyszíneket. Programjaink tervezésekor különösen figyelünk az időjárás sajátosságaira és az „időre” általában.

Igyekszünk - a logisztikai korlátok mentén - minimalizálni a hosszú, jellegtelen buszozásokat. Nagyon szeretjük elkerülni a kapkodást, az állandó jövés-menést, a felesleges ki- beköltözést. Fontosnak tartjuk a műemlékek vagy a természeti értékek megfelelő bejárási sorrendjét. Igyekszünk lehetővé tenni a legjobb időzítéseket (a fényképezésre / a zsúfolt órák elkerülésére).

Elsődleges számunkra a látnivalóhoz nyújtott szellemi tartalom: a helyszíneken való szemlélődés, tanulás és megértés biztosítása, melyről a térséget - szakmai és turisztikai szempontból is - kitűnően ismerő, rutinos idegenvezetőink gondoskodnak.

Tudjuk, hogy a változatos és tartalmas utazás alatt étkezéseink és éjszakáink is meghatározzák élményeinket. Ezért a szállásaink olyan válogatások, melyek igyekeznek többet adni, akár színvonalukkal, akár stílusukkal, akár egyedi elhelyezkedésükkel. Ugyanerre törekszünk a napi benyomások átbeszélésére alkalmas, eltérő ízeket és hangulatokat adó éttermek kiválasztásakor.

A csoportokhoz csatlakozást rugalmasan kezeljük, lehetővé téve, hogy a jelentkezők akár csak a körutazás egy szakaszán vegyenek részt vagy az út végét meghosszabbítsák.