Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre

Magunkról

 

 

Az ANGKOR TOURS csapata szeretettel köszönt minden régi és jövőbeni világjárót.
Prospektusunk letöltése
Évtizedes utazási tapasztalatokkal rendelkező, lelkes csapatunk a páratlan Délkelet-Ázsiába szeretné elkalauzolni Önöket, azzal a nem titkolt céllal, hogy újabb rajongókat szerezzünk az itt található csodás országoknak.
Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen akit a sors Ázsia e bájos és gyönyörű szegletébe vezet, az szinte azonnal beleszeret a régió gazdag kultúrájába és kedves lakóiba. Ez történt velünk is – valamikor réges-régen –, s azóta is szerelmesei vagyunk a területnek.
Kulturális hagyatékuk miatt persze nem hagyhatjuk ki repertoárunkból a két nagy ősi civilizációt: a kínait és az indiait sem. Ennek fényében ismerkedünk a Középső Birodalom örökségével, kalandozunk a Himalája égbe nyúló bércei mögött, barangolunk a Hindusztáni-félsziget csodái között, de felkeressük Nepál legszebb tájait is. A fókuszban azonban továbbra is Bali tündérszigete, Angkor lélegzetelállító templomkolosszusai, Vietnam és Laosz titkai, Malajzia őserdői valamint a legendás, alig ismert Burma – pardon, Mianmar – áll. 
 
 
 
 
FORRÁSAINK ÉS ÍRÁSAINK
 
A kezeink közül korábban kikerült kutatások, cikkek (2),  útikönyvek és albumok sora tovább bővült az elmúlt időszak alatt, idegen nyelvű könyvtárunk pedig többpolcnyi anyaggal gyarapodott. Forrásaink között a modern szakirodalom legátfogóbb anyagai ugyanúgy megtalálhatók, mint a 19. és 20. század szellemesen szórakoztató, kalandokkal teli, sőt sokszor mosolyra fakasztó útleírásai, melyeknek esszenciáját persze igyekszünk is átadni az útjaink során – nem beszélve az adott ország szépirodalmának legjaváról. 
 
Van köztünk történész, aki a diplomamunkáját is a középkori khmerek birodalmi törekvéseiből írta, egy pályát tévesztett közgazdász, útikönyvíró, akinek egyetemi utazásai és egy indonéziai ösztöndíj határozták meg végül az életét. Tagjaink között tudhatunk egy sinológust, aki most készül doktorálni klasszikus kínai nyelvű források elemzéséből, és persze a professzionális utazásszervezők, akik garantálják az utazások szakmaiságát. 
 
Így bátran állíthatjuk: az Angkor Tours hazánkban egyedi szakértelemmel, Délkelet-Ázsia iránti rajongással és elkötelezettséggel igyekszik megmutatni és mindenki számára elérhetővé tenni a régió egzotikus országait
 
 
 
 
A HONLAP FOTÓANYAGA
 
A különböző országok tájainak és városainak leírásainál, de főként a galériákban, próbálunk nem másoktól „kölcsönvett” képi anyaggal dolgozni, hanem igyekszünk az útjaink során készült fotókkal színesíteni, és hitelessé tenni oldalainkat. Az alábbi galériák anyagát kizárólag Ács László kollégánk fotói képezik:
 
Burma, India, Indonézia,
Kambodzsa, Kína, Laosz,
Nepál, Thaiföld, Vietnam
 
 
 
...és amit már nem tudtunk megfényképezni  – ÁZSIA EGYKOR: RÉGI IDŐK KÉPEI
 
 
A Peru, Bolívia körút fotóiból (2011. május)
 
Észak-India körút és Goa fotógaléria (2013. március)
 
A Tibet, Nepál, Bhután körút fotóanyagából (2013. szeptember)
 
Vietnam, Laosz, Kambodzsa körút (2015. február)
 
Celebesz, Jáva, Bali körút + Kuala Lumpur (2015. június)
 
Celebesz, Jáva, Bali körút + Kuala Lumpur (2015. október)
 
A Peru körút fotógalériája (2016. május)
 
 
 
 
ÁLMODJA MEG ÉLETE UTAZÁSÁT, S MI TÚLSZÁRNYALJUK ELKÉPZELÉSEIT!
 
Nézzen be irodánkba, hogy személyesen mesélhessünk Délkelet-Ázsia építészeti remekeiről, érintetlen vadonjairól, az egykor elveszettnek hitt városokról vagy a barátságos bennszülöttek életformájáról, ízletes ételeiről. Térjen be hozzánk, hogy megosszuk Önnel a részletekben rejlő titkokat, hogy közösen eldöntsük, mikor merrefelé érdemes elindulni, ha a legjobb pillanatban szeretné látni a világcsodákat vagy csak egy tökéletes, békés tengerpartra vágyik.
 
 
UTAZZON VELÜNK DÉLKELET-ÁZSIÁBA,
 
Ha nagy gonddal kialakított csoportos körúton, komoly szakmai háttérrel és helyismerettel rendelkező magyar utaskísérőnk segítségével szeretné felfedezni a régió válogatott kincseit. Mindezt természetesen ipari méretektől és mentalitástól mentesen. 
 
Ha kényelmes, egyedi élményre vágyik: próbálja ki, milyen egy testre szabott utazás! Milyen, ha név szerint várják a repülőtéren; milyen, ha egy – angolul vagy németül beszélő – helyi idegenvezetővel kerül egy izgalmas világ közepébe; milyen, ha a saját sofőrje és vezetője segítségével rugalmasság költözik egy szervezett programba. Forduljon hozzánk kérdéseivel és győződjön meg róla, hogy az Angkor Toursban barátságos, sokat látott, segítőkész társaság várja.
 
Találkozásunkig szolgáljon ízelítőül ez a szeretettel és nagy lelkesedéssel készített honlap, ahol folyamatosan bővülő szállodakínálatunk mellett több tucat tartalmas körutazás, hosszabb-rövidebb program és naprakész, hasznos tudnivalók alapján tervezgethet és válogathat.
 
 
 
Várjuk szíves érdeklődését, és kívánunk izgalmas, felfedezésekben gazdag utazást!
 
Indulhatunk?
 
 
KEDVEZMÉNYEK
 
Előfoglalási kedvezmény*   7%**
Törzsutas kedvezmény        7%**
Nászutas kedvezmény        7%**
 
*    Minimum 8 hónappal útindulás előtt történő előlegbefizetés esetén
**  A kedvezmények a földi szolgáltatások árából értendők és nem összevonhatók!