Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre
 

Malajzia - PROGRAMOK

 

Irodánk helyismeretének és válogatott partnereinek köszönhetően szervez 
 
- tetszőleges időpontban
- tetszőleges látszámnak (akár 1 főtől)
- tetszőleges program sűrűséggel, kombinációval
- tetszőleges szállásokon
- tetszőleges ellátással
 
testreszabott (PRIVÁT) utakat, helyi idegenvezetéssel (angol vagy német nyelven)!
 
Prospektusunk letöltése
 
Aktuális Malajziát érintő csoportos utjaink:

»KÖRUTAZÁSOK MALAJZIÁBAN
»KIRÁNDULÁSOK KUALA LUMPURBAN ÉS KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK A MALÁJ-FÉLSZIGETEN
»KIRÁNDULÁSOK KUCHINGBAN ÉS KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK KOTA KINABALUBAN ÉS KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK SANDAKAN KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK LANGKAWIN


KÖRUTAZÁSOK MALAJZIÁBAN

MALÁJ-FÉLSZIGET KÖRÚT (6 nap/5 éj)

1. nap Kuala Lumpur Transzfer és szállás Kuala Lumpurban.
2. nap Kuala Lumpur Reggeli után városnézés: üzleti negyed, kínai város, brit gyarmati emlékek, Nemzeti Emlékmű, Dzsamek Mecset, Abdul Szamad szultán épület, Petronas tornyok. Madárpark és a KL Torony kilátója. Szállás Kuala Lumpurban
3. nap Kuala Lumpur – Malaka – Kuala Lumpur Reggeli után egész napos kirándulás Malajzia "történelmi fővárosába", Malakába.  A Világörökségi védettséget élvező Malaka bejárása: Kínai-domb, temető, Porta De Santiago,  A’Famosa, Holland-tér, Stadthuys, Ming-kori sírok, Cheng Hoon Teng templom. Visszautazás Kuala Lumpurba.
4. nap  Kuala Lumpur – Cameron-felföld Reggeli után indulás a valaha kedvelt brit üdülőhelyre, a Cameron-felföldre, út közben megálló a hindu Batu-barlangoknál, majd egy kosárszövő falunál és a Lata Iskandar vízesésnél. Szállás az 1500 méter magas felföldön.
5. nap Cameron-felföld Reggeli után terepjárós utazás a Gunung Brinchanghoz, a Cameron-felföld legmagasabb pontjára, majd kirándulás trópusi felhőerdőben, később leereszkedés a vidék legnevesebb teaültetvényére (Sungei Palas Boh állomásra), teaszünet, majd rövid teagyári séta. Később egy virágfarm és egy zöldségkert felkeresése. Délután kirándulás (piknikebéddel) a hegyekben (vízesés, Semai törzsi falu). A nap egy helyi piaccal zárul. Szállás a felföldön.
6. nap Cameron-felföld – Kula Lumpur  Reggeli után transzfer Kuala Lumpurba.
 

Vissza a tetejére

BORNEÓ KÖRÚT (7 nap/6 éj)

1. nap Kuching Transzfer a szállodába, pihenés. Délután városnézés: Kínai negyed, Tua Pek Kong kínai temploma, Margherita erőd, belvárosi séta (hagyományos házakkal és mecsettel), az Astana palota (kormányzói székhely), piac és Sarawak Múzeum. Szállás Kuchingban.
2. nap Kuching – Semenggok Orángután Központ – Iban Hosszú-házak Korai reggeli után kirándulás az orángután központhoz. A bájos vöröses majmok mellett macik, orrszarvúmadarak és számos fogságból szabadult, védett vadállat található még a parkban. Később utazás az Ibanok földjére: hangulatos falvakban, zöldellő rizsföldekben, gumifa-ültetvényekben és a buja trópusi esőerdő látványában gyönyörködhetünk. Ebéd egy helyi étteremben. Érkezéskor az Ibanok hosszú-házainak lakói még a földeken dolgoznak, így nélkülük ismerkedhetnek meg a ház elkülönült funkciójú helységeivel. Vacsora után a törzs lakói egy igazi tradicionális, zenés-táncos fogadás. Szállás az Ibanoknál. (Batang Ai esetén a program másnap)
3. nap Iban Hosszú-házak – Kuching Reggeli után a helyiek törzsi játékaival ismerkedhetünk, majd egy kalandos dzsungeltúrával zárjuk a „fejvadászok” földjén tett kirándulásunkat. Ebéd után visszautazás Kuchingba. Szállás Kuchingban.
4. nap Kuching – Mulu Nemzeti Park Reggeli után repülés Muluba, a Világörökségi védettséget élvező parkba. Érkezés után kirándulás a ragyogóan kiépített palánkösvényeken a Mulu Nemzeti Parkba (1500 virágféle, 170 féle vad orchidea és számtalan állatfaj): látogatás a hatalmas Lang barlangban és az cseppköves Őz-barlangban. A barlangok után szerencsés esetben denevérek millióinak esti exodusát is láthatják, majd a gyönyörű tőzeglápos erdőben sétálhatnak vissza. Az édenkertben tett séta után vacsora és szállás a parkban. 
5. nap Mulu – Miri – Kota Kinabalu Reggeli után folytatódik a park felfedezése. Csónakkirándulás a Tiszta Víz- és a szél-barlanghoz, majd barlangséta. A nap folyamán lehetőség van fürdőzni a kristálytiszta forrásvízben is. Piknikebéd után visszatérés Muluba. Majd repülés Kota Kinabaluba. Transzfer és szállás Kota Kinabaluban.
6. nap Kota Kinabalu Reggeli után egész napos kirándulás s Kota Kinabalu Nemzeti Parkban, amely egy 1600 méteres fennsíkon található, melyből kimagaslik a Kinabalu-hegy 4101 méter magas csúcsa. A Kinabalu parkban páratlanul nagy a fajgazdagság (1500 orchidea, 330 féle madár, 26 féle rododendron, páfrány és húsevő növény). A parkban tett séták és az ebéd után a központban egy érdekes kiállítást is megtekinthetnek mielőtt visszatérnénk Kota Kinabaluba. Szállás Kota Kinabaluban.
7. nap Kota Kinabalu Reggeli után városnézés: Sabah – a szelek alatti föld - fővárosának látnivalói: Signal hegy, Sabah tartományi épület, Po Toh Ce buddhista temploma, Állami Múzeum, Központi Mecset, Likas-öböl. Később transzfer.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK KUALA LUMPURBAN ÉS KÖRNYÉKÉN

EGÉSZ NAPOS VÁROSNÉZÉS

Érintett látnivalók, belépők nélkül: kézműves falu (Karyaneka), üzleti negyed, kínai város, Batu-barlangok, batik bemutató és a Royal Selangor ónmanufaktúra, brit gyarmati emlékek, Nemzeti Emlékmű, Dzsamek Mecset, Abdul Szamad szultán épület, Petronas tornyok. A Petronas tornyok 360 fokban.
 
 
FÉL NAPOS ORCHIDEA-, MADÁR- ÉS LEPKE-PARK BEMUTATÓ
 
A program során kiváló épített bemutatótereket láthatunk. Kellemes "természetjárás". Belépők helyben fizetendők.
 

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS DZSUNGEL-KIRÁNDULÁS

Utazás a közeli dzsungelbe. Megálló az őslakosok (orang asli) életét bemutató múzeumban. Az erdőhöz érve ismerkedés az erdei nomádok fegyvereivel, élelmiszereivel, majd "megmártózás" az esőerdő világában, könnyű kirándulás a sűrűbe.
 
 
EGÉSZ NAPOS ISMERKEDÉS AZ ELEFÁNTOKKAL
 
1,5 órás utazás a Kuala Gandah elefánt rezervárumba. A rezervátum 30 éve nyújt menedéket az otthonukat elhagyni kényszerülő elefántoknak. A nap során nemcsak megtanulhatják milyen fontos az élőhelyek megőrzése és a környezeti pusztulás megállítása, hanem elefántogolásra, elefánt etetésre és fürdetésre is van mód. 
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK A MALÁJ-FÉLSZIGETEN

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS MALAKÁBA

Kuala Lumpur – Malaka – Kuala Lumpur Reggeli után egész napos kirándulás Malajzia "történelmi fővárosába", Malakába.  Az évezredek óta kereskedelmi főútvonalként (Malaka-szoros) használt szoros körül számos város emelkedett ki időről időre. A Világörökségi védettséget élvező Malakát először a portugál gyarmatosítók, majd a holland és brit ellenfeleik kaparintották meg, főként a kelet-indiai fűszerkereskedelem "ellenőrzéséhez". Így európai műemlékeket is találunk a jobbára kínaiak által "kezelt" városkában: Kínai-domb, temető, Porta De Santiago,  A’Famosa, Holland-tér, Stadthuys, Ming-kori sírok, Cheng Hoon Teng templom. Visszautazás KL-ba.

Malaka 360 fokban

Vissza a tetejére

TAMAN NEGARA FELFEDEZÉSE (4 nap/3 éj)

1. nap Kuala Lumpur – Taman Negara Reggeli után transzfer Kuala Tembeling kikötőjébe, a 3 napos dzsungeltúra kiinduló állomására. Innen hajózás (nem privát) következik a trópusi dzsungelben, a Taman Negara Nemzeti Park központjához Kuala Tahan-ba. Érkezés kb.17.00 órakor. Később este (20.30) séta a dzsungelben. Szállás: Taman Negara Resort. (légkondicionált bungalókban)
2. nap Taman Negara Reggeli után a túra tovább folytatódik a Nemzeti Parkban a Teresik-hegyhez, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a trópusi esőerdőre. Tiszta időben ellátni a Maláj-félsziget legmagasabb hegycsúcsáig, a Mount Tahan-ig. Visszaútban a trópusi erdők lombkoronájának magasságából szemlélhetik a csodálatos vegetációt. A 40 méter magasságban, 450 méter hosszan húzódó „függő ösvény” egyedülálló, jelen pillanatban mindössze 4 hasonló létezik a világon. Délután motoros hajóval folytatják utazásuk a Lata Berkoh vízeséshez. A sziklákkal körülvett meder mentén lehetőség nyílik megmártózni a kristálytiszta vízben. Útban megálló Lubok Tenor halrezervátumánál.
3. nap Taman Negara Reggeli után rövid csónakázás a Gua Telinga barlanghoz. Útközben szerencsével láthatóak lesznek dzsungellakó, nomadizáló Batekek is.  A barlangséta után visszatérés Kuala Tahanba, majd délután félórás csónakázás felfelé, az út hét zúgón át vezet. Pihenés a park ezen elzárt részén, később visszatérés a bázisra.
4. nap Taman Negara – Kuala Lumpur Reggeli után kb. 9 óra körül ismét hajóra szállás, visszautazás Kuala Tembeling kikötőjéig, majd tovább Kuala Lumpurba.

Vissza a tetejére

CAMERON-FELFÖLDI TEAÜLTETVÉNYEK (3 nap/ 2 éj)

 
1. nap Kuala Lumpur – Cameron-felföld Reggel indulás a valaha kedvelt brit üdülőhelyre, a Cameron-felföldre, út közben megálló a hindu Batu-barlangoknál, majd egy kosárszövő falunál és a Lata Iskandar vízesésnél. Szállás az 1500 méter magas felföldön.
2. nap Cameron-felföld Reggeli után terepjárós utazás a Gunung Brinchanghoz, a Cameron-felföld legmagasabb pontjára, majd kirándulás trópusi felhőerdőben, később leereszkedés a vidék legnevesebb teaültetvényére (Sungei Palas Boh állomásra), teaszünet, majd rövid teagyári séta. Később egy virágfarm és egy zöldségkert felkeresése. Délután kirándulás (piknikebéddel) a hegyekben (vízesés, Semai törzsi falu). A nap egy helyi piaccal zárul. A Cameron-felföld 360 fokban. Szállás a felföldön.
3. nap Cameron-felföld – Kula Lumpur  Reggeli után transzfer Kuala Lumpurba
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK KUCHINGBAN ÉS KÖRNYÉKÉN

FÉLNAPOS VÁROSNÉZÉS KUCHINGBAN

A program folyamán felkeresik a legfontosabb kuchingi látnivalókat: Déli Városháza, Kínai negyed, Tua Pek Kong kínai temploma, Margherita erőd, belvárosi séta (maláj kunyhókkal és mecsettel), a kormányzói székhely, Sarawak-folyó, régi gyarmati Városház, Óratorony, piac és a Sarawak Múzeum.
 
 
VACSORA A SARAWAK-FOLYÓN
 
Hangulatos naplementés program. Kuching ismertebb épületei más arcukat mutatják a csendes folyóról, miközben maláj kulinaritásokat kóstolhatnak. 
 

Vissza a tetejére

FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS A SEMENGOH ORÁNGUTÁN KÖZPONTHOZ

Az orángután központhoz félórás utazással érhetünk el a városból. A bájos vöröses majmok mellett, macik, orrszarvúmadarak és számos fogságból szabadult, védett vadállat található még a parkban. Legjobb az etetés idején, délkörül érkezni.
 
 
FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS A SARAWAK SKANZENHEZ
 
A Santubong-hegy (Damai-parton) lábánál fekvő, szabadtéri néprajzi falu kellemes környezetben mutatja Borneó szigetének legnagyobb 7 törzsi lakóépületét: a Bidayuh hosszú-ház (Szárzföldi Dajakok), Iban hosszú-ház (Tengeri Dajakok), Penan kunyhó, Orang Ulu hosszú-ház (Folyómenti Dajakok), Melanau magas-ház, maláj városi ház és kínai farmer háza. A házak eredeti anyagokból épültek és hagyományos tárgyakkal berendezettek. Időnként különböző házakban egy-egy helyi hagyományörző csoport mutatja be a törzsi kultúra egyes elemeit vagy másutt megfigyelhetjük a helyi kézművestermékek készítésének folyamatát.
 

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A BAKO NEMZETI PARKBAN

A kirándulás során gyönyörű élőhelyeken barangolhatnak, ahol számtalan különleges vadállatot pillanthatnak meg a figyelmesebb természetbarátok. A park alsóbb fekvésű erdeiben páratlanul dús a vegetáció, míg éles kontrasztot jelent a páfrányerdőből a magasabb fennsíkok száraz bózotosa. A tengerrel határos park partmenti sávjában gyönyörű sziklaképződményeket is felkereshetnek.
Az izgalmas húsevő növények és kancsókák mellett a park másik különlegessége, hogy mangróve-erdeiben az egyedül Borneón őshonos, Proboscis (nagyorrú) majmokkal is találkozhatunk. A nagyorrú majmok mellett hosszúfarkú makákók, ezüstfülű majmok, gyíkok, őzek és vaddisznók is élnek a Bako Nemzeti Parkban.
 
 
FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS AZ ANARIS HOSSZÚ HÁZAKHOZ
 
Az anarisok házai a Kuching közeli lejtőkön fekszenek. Az őslakosok itt többnyire mezőgazdaságból élnek. A kiváncsi utazó jobbára rizsföldeket, kakaó- és borsültetvényeket ismerhet meg közelebbről ha az anarisok a szűkebb falusi környezetetében barangol.
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A MULU NEMZETI PARKBA (3 nap/ 2éj)

1. nap Mulu Érkezés a Világörökségi területre. Transzfer a szállásra. Vacsora és szállás Royal Mulu.
2. nap Mulu Reggeli után fakulatív séta (helyben fizetendő) a lombkoronák szintjén futó függőhidakon. Ebéd után kirándulás a parkban (1500 virágfaj, 170 féle vad orchidea és számtalan állatfaj). A Lang barlanghoz és az Őz-barlanghoz ragyogóan kiépített palánkösvényeken egy gyönyörű tőzeglápos erdőben kalandozhatnak. A barlangok után a több millió denevér esti vadászatra indulását leshetik meg. Az édenkertben tett séta után vacsora és szállás. 
3. nap Mulu Reggeli után csónakkirándulás 2 híres barlanghoz (Szél- és Tisztavíz-barlang). A nap folyamán lehetőség nyílik a kristálytiszta forrásvízben való fürdőzésre is. Délután transzfer a repülőtérre.*
 
*akik a pengékhez szeretnének eljutni 2-3 nap hosszabbítást tervezzenek. 
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK KOTA KINABALUBAN ÉS KÖRNYÉKÉN

FÉLNAPOS VÁROSNÉZÉS KOTA KINABALUBAN

Sabah – a szelek alatti föld - fővárosának látnivalói: Signal-hegy, Sabah tartományi épület, Po Toh Ce buddhista temploma, Állami Múzeum, Központi Mecset, Tanjung Aru tengerpartja. A Po Toh Ce templom 360 fokban.
 
 
HAJÓKIRÁNDULÁS A MANUKAN- ÉS A SAPI-SZIGETRE
 
Reggeli indulás a hajókikötőbe, gyorshajós transzfer a Gaya-szigetre. Kirándulás a különleges mangróve-erdőben, ahol gyönyörű vegetációban gyönyörködhetünk. Később hajókirándulás Sapi-szigetére, ahol piknikebéd után mesebeli környezetben élvezhetIk a trópusi tengerpartot (pihenés, fürdés és sznorkelezési lehetőség). Estére visszaérkezés a hotelbe. 

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A KOTA KINABALU NEMZETI PARKBA ÉS A PORINGI HŐFORRÁSOKHOZ

Korai indulás Poringbe, ahol bámulatos függőhídon járhatják be a Poringi hőforrásokat övező buja erdőséget. A piknikebéd után utazás a Kinabalu Nemzeti Parkba, amely egy 1600 méteres fennsíkon található, melyből kimagaslik a Kinabalu hegy 4101 méter magas csúcsa. A Kinabalu parkban páratlanul nagy a fajgazdagság (1500 orchidea, 330 féle madár, 26 féle rododendron, páfrány és húsevő növény). A parkban tett séták utána a központban egy érdekes kiállítást is megtekinthetünk mielőtt visszatérnénk Kota Kinabaluba. 
 
 
RAFFLÉZIA KÖZPONT ÉS TAMBUNAN
 
Utazás Tambunanba a Rafflézia Információs Központba, ahol érdekes kirándulást tehetünk a környező dombokat borító dipterocarpus erdőkben. A természetbúvárok - szerencsés esetben - a színpompás virágok között bóklászva az óriási, húsevő raffléziával is találkozhatnak. Ebéd után visszatérés Sandakanba.

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS VADVÍZI EVEZÉS A KIULU-FOLYÓN

Utazás Kiuluba, érkezés után frissitő, majd kirándulás a folyóhoz (Sukang/Pukak), ahonnan a vadvízi evezés indul majd. Frissítő és evezéstechnikai tanácsok után vízreszállás. A Kiulu-folyón tett evezés után ebéd, majd transzfer Kota Kinabaluba. 
 
 
EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS RUNGUS HOSSZÚHÁZAKHOZ

Kirándulás Tuaranon keresztül Kota Belud városába. Rövid pihenő után Kudat városába indulunk, ahonnan a “Kedai Kopi” ebéd után egy Rungus törzsi hosszúházhoz indulunk. A környéken számos közösség található: Bavanggazo, Matunggong, Kudat és a Rungus. A törzsi faluban a helyiek kézművestechnikáival és hagyományos életformájukkal ismerkedhetünk. Kampung Sumangkap pici falvában például gong-készítőktek találunk. Este visszaérkezés Kota Kinabaluba.

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS BÚVÁRPROGRAM A TUNKU ABDUL RAHMAN NEMZETI PARKBAN

Gyakorlott búvároknak. Egésznapos búvárkodás a Nemzeti Park területén. Merülések a legjobb helyszíneken.
 
 
EGÉSZ NAPOS TANULÓ-BÚVÁRKODÁS
 
Tökéletes helyszín és alakalom a búvárkodás kipróbálásához. Gyönyörű, fajgazdag vízben lépésől lépésre sajátíthatja el a búvárkodás alapjait.

 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK SANDAKAN KÖRNYÉKÉN

SEPILOK ORÁNGUTÁN PARK ÉS SANDAKAN VÁROSNÉZÉS


Sandakanból 45 perces autózás után érhetjük el a világ legnagyobb Orángután rezervátumát, a Sepilok Parkot, melyben számos árva vagy fogságbe esett orángután tanulja újra a vadonban nélkülözhetetlen „tudományokat” és nyeri vissza állóképességét a visszatelepítéshez. Délután visszatérés a városba (ebéd), majd városnézés Sandakanban (Központi Piac, Vízi falu, és a kínai templom). A Sepilok Park 360 fokban.

 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A TEKNŐS SZIGETRE ÉS A SEPILOK ORÁNGUTÁNOKHOZ (2 nap/1 éj)

1. nap Sandakan - Selingan Utazás Selingan szigetére gyorshajóval. Szabadprogram a gyönyörű parton (fürdőzés, sznorkelezés). Vacsora után éjszakai tengeri teknős megfigyelésre indulhatnak. Az amatőr természetbarátok megfigyelhetik miként építi fészkét” a teknős és rakja le tojásait. Szállás bungallóban.
2. nap Selingan - Sepilok - Sandakan Reggeli után visszatérés hajóval Sandakanba, ahonnan a sepiloki Orángután Rezervátumba indul a kirándulás. Az etetés idején jó lehetőség nyílik a e kedves teremtények megfigyeléséhez. A központban kellemes kirándulást is tehetünk az esőerdei ösvényeken. Visszatérés Sandakanba, ahol ebéd után városnézés következik(Központi Piac, Vízi falu, és a kínai templom).

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A HOSSZÚORRÚ MAJMOKHOZ ÉS ORÁNGUTÁNOKHOZ (2 nap/1 éj)

1. nap Sandakan - Sukau Sandakanból 2 órányi olajpálma ültetvények melletti autózás után érünk el a Gomantong barlangokig. Kalandozás Sabah tartomány legnagyobb madárfészek barlangjában, majd továbbutazás Sukauba, (ebéd) a Kinabatangan folyóparti Sukau River Lodgenál. Délután a csónakkirándulás alatt Nagyorrú majmokat, színpompás madarakat és változatos élővilágot láthatunk. Vacsora és szállás.
2. nap Sukau – Sepliok – Sandakan Reggeli után utazás a Sepilok Orángután központba. Az etetés idején jó lehetőség nyílik a e kedves teremtények megfigyeléséhez. A központban kellemes kirándulást is tehetünk az esőerdei ösvényeken. Visszatérés Sandakanba, ahol ebéd után városnézés következik (Központi Piac, Vízi falu, és a kínai templom).
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK LANGKAWIN

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A SZIGETEN

A nap egyik felében a sziget nevezetességeivel ismerkedhetnek. A nap egy gyönyörű madárparkkal kezdődik, majd egy krokodilparkkal folytatódik. Az út során megálló a Fekete-parton, majd kulturális feltöltődés a Perdana Galériában (magánmúzeum)  és az Air Hangat Village-ben  (Melegvíz forrás) a batikfestéssel ismerkedhetnek.  Déli pihenő után Langkawi híres tengeri (Underwater world) bemutatóparkjába utaznak, majd megálló Pantai Cenang partszakaszán, a Mahsuri sírnál, és a Sólyom térnél.

Vissza a tetejére

FÉLNAPOS HAJÓKIRÁNDULÁS A KÖRNYEZŐ SZIGETEKRE

Hajókirándulás s környező szigetekre. Kikötés többek között a Pulau Dayang Bunting-on (az édesvízú tó legendájának szigetén), kirándulás a gazdag élővilággal büszkélkedő a Pulau Singa Besar-on. Később megálló az érintetlen Pulau Beras Basah-on, ahol paradicsomi tengerparti füdőzésre is mód nyílik.
 
 
FÉLNAPOS HAJÓKIRÁNDULÁS AZ ÉSZAKI MAGRÓVE-ERDŐKBE
 
Hajózás a "Tiktkok Kertjébe", egy érintetlen mangróveerdőbe. Vízállástól függően a legkülönfélébb állatokkal (rákok, hosszúfarkú makákó) találkozhatunk. A csónakból fantasztikus mészkőkúpok és barlangok bukkanak föl (denevér-barlang, krokodil-barlang). Miközben ragadozómadarak lesnek prédára fejünk felett. A nap folyamán ebéd.

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS GEOPARK HAJÓS-FELFEDEZŐTÚRA

 
Teljes keresztmetszet Langkawi geológiai adottságairól és mai ökoszisztémájáról. Egy jachtról fedezhetik fel a különleges formájú kis szigeteket, karsztképződményeket és barlangokat, ugyanakkor testközelbe kerülhetnek a partmenti élővilággal. A nap folyamán ebéd és esőerdei séta! A Langkawi Geopark 360 fokban.
 
 
FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS AZ ESŐERDŐBEN
 
Kivételes lehetőség ilyen könnyen valódi esőerdei sétára menni. Annak ellenére, hogy a vadon élő állatokat nem garantáljuk, az élmény feledhetetlen.

 

Vissza a tetejére

 

Malajzia, programok, körutazás, nyaralás, városnézés, látnivalók, látványosságok, Kuala Lumpur, Maláj-félsziget, Kuching, Kota Kinabalu, Langkawi, Sandakan, Taman Negara, Cameron-felföld, Sarawak, Mulu, Sepilok, privát programok, testre szabott programok, egyéni programok