Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre

Thaiföld - Nászutak és Esküvők

 

 

Thaiföld, a „mosolyok országa”

Mindazok, akik Délkelet-Ázsiába vágynak, Thaiföld kulturális emlékekben bővelkedő városaiban, nemzeti parkjaiban barangolva, csodálatos szigetvilágát bejárva megbizonyosodhatnak az ország sokszínűségéről, így méltán beszélhetünk a térség leglátogatottabb utazási célpontjáról.

Az országban azok a nászutasok is megtalálják számításukat, akik pihentető, tengerparti üdülésre vágynak, és azok is, akiknek szándékukban áll végigjárni a történelmi helyszíneket, romvárosokat és palotákat, szentélyeket, templomokat és Buddha-szobrokat. Akit nem sürget az idő és szeretnének megismerkedni az ország kevésbé ismert arcával is, azoknak ajánljuk végiglátogatni Észak-Thaiföld gyöngyszemeit is: megcsodálni Chiang Mai és Chiang Rai csodálatos fatemplomait és a Lanna kultúra örökségét, megismerkedni a hegyekben megbúvó kis falvakkal és a hegyi törzsek életével. Kirándulni, elefántogolni és bambusz-tutajozni, ellátogatni az Aranyháromszög vidékére: Burma, Laosz és Thaiföld határmezsgyéjére.

Miután kikalandozták magunkat Észak-Thaiföldön és maguk mögött hagyták a nyüzsgő főváros látnivalóit is, megérdemelt pihenés következhet a világ legszebb tengerpartai közé sorolt helyszínek egyikén: irány Koh Samui, Koh Pha Ngan, Koh Chang, Phuket vagy Koh Phi Phi! A szigetek nemcsak pihenésük helyszínéül szolgálhatnak, de élményekben gazdag kirándulásokat is kínálnak: hajókirándulások, búvárkodás, kirándulás a hegyekben megbúvó vízesésekhez, látogatás a nyüzsgő piacokon, halászfalvakban. Mindeközben élvezhetjük a thai emberek vendégszeretetét, kipróbálhatjuk konyhájuk legízletesebb fogásait. Akinek egyszer lehetősége volt megismerkedni az ország értékeivel, visszavágyik a vendégszerető thai emberek közé.

Thaiföld felkészült azon párok fogadására is, akik a „boldogító igent” szeretnék kimondani hazájuktól távol egy gyönyörű tengerparton, meghitt környezetben. Számtalan szálloda és helyszín sokéves tapasztalattal áll a nászutasok rendelkezésére, irodánkban kedvenceink közül válogathatnak.

NÁSZÚT THAIFÖLDÖN (13 NAP/10 ÉJ)