Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre

Malajzia - Nászutak és Esküvők

 

 

Nászút Malajziában
 
Változatos nászútnak lehetünk részesei, amennyiben Malajziát választjuk úticélul! Kuala Lumpur modern városán, égigérő felhőkarcolóin kívül sok-sok kincset tartogat az ország, s mindez csupán karnyújtásnyira van a fővárostól. Érdemes ellátogatnunk a britek egykori kedvelt üdülőhelyére, a festői szépségű Cameron-felföldre, ahol a legnevesebb teaültetvényekben gyönyörködhetünk és látogatást tehetünk egy helyi teagyárban is.
 
A Maláj-félszigetből és Borneó északi részéből álló ország bővelkedik szebbnél szebb nemzeti parkokban, ritka állatfajokban. A félszigeten található Teman Negara Nemzeti Park önmagában is megér pár napot, Borneó pedig igazi paradicsom az őserdő és a vadon élő állatok szerelmeseinek! Érdemes felkeresnünk a Bako Nemzeti Parkot, 1-2 napos dzsungeltúránk alkalmával hosszúorrú majmokkal reggelizhetünk, s közelről szemügyrevehetjük a színesebbnél színesebb madarakat, vaddisznókat, ritka rovarokat, növényeket, Kuchinghoz közel pedig felkereshetjük az Orángután Rezervátumot is. Aki még ennél is több kalandra vágyik, az elrepülhet Muluba, mely hatalmas cseppkőbarlandjaival kápráztatja el az odalátogatókat, s kedvünkre barangolhatunk a néhol jobban, néhol kevésbé kiépített őserdei ösvényeken.
 
Miután bejártuk a nem mindennapi túraútvonalakat, megérdemelt pihenésünket tölthetjük a borneói Damai Beach-en, mely csodálatos környezetben fekszik, gyönyörű, őserdőkkel körülvett hegyek ölelésében. Mivel ezek a helyeket a helyeket még nem özönlötték el a turisták, igazi, meghitt nászútban lehet részünk.
 
NÁSZÚT A MALÁJ-FÉLSZIGETEN 1. (17 NAP/14 ÉJ)
NÁSZÚT A MALÁJ-FÉLSZIGETEN 2. (17 NAP/14 ÉJ)
NÁSZÚT BORNEÓN (13 NAP/10 ÉJ)