Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre

NÁSZÚT BORNEÓN (13 NAP/10 ÉJ)

 

NÁSZÚT BORNEÓN (13 NAP/10 ÉJ)

 

1. nap: Budapest – Doha – Kuala Lumpur Elutazás Budapestről Dohába, ahol átszállás a kuala lumpuri járatra. Éjszaka a repülőgép fedélzetén.
2. nap: Kuala Lumpur Megérkezés Kuala Lumpurba délután, transzfer a szállodába, pihenés. Szállás Kuala Lumpurban.
3. nap: Kuala Lumpur Egész napos városnézés Kuala Lumpurban és környékén. Érintett látnivalók, belépők nélkül: kézműves falu (Karyaneka), üzleti negyed, kínai város, Batu-barlangok, batik bemutató és a Royal Selangor ónmanufaktúra, brit gyarmati emlékek, Nemzeti Emlékmű, Dzsamek Mecset, Abdul Szamad szultán épület, Petronas tornyok.
4. nap: Kuala Lumpur Utazás a közeli dzsungelbe. Megálló az őslakosok (orang asli) életét bemutató múzeumban. Az erdőhöz érve ismerkedés az erdei nomádok fegyvereivel, élelmiszereivel, majd "megmártózás" az esőerdő világában, könnyű kirándulás a sűrűbe. Szállás Kuala Lumpurban.
5. nap: Kuala Lumpur Reggeli után másfél órás utazás a Kuala Gandah elefánt rezervárumba. A rezervátum 30 éve nyújt menedéket az otthonukat elhagyni kényszerülő elefántoknak. A nap során nemcsak megtanulhatják milyen fontos az élőhelyek megőrzése és a környezeti pusztulás megállítása, hanem elefántogolásra, elefántetetésre és fürdetésre is van mód. Szállás Kuala Lumpurban.
6. nap: Kuala Lumpur – Kuching – Damai Partszakasz Repülés Borneóra. Megérkezés Kuchingba, transzfer a Damai partszakaszra. Szállás a Damai Beach Resortban.
7. nap: Damai Partszakasz – Semanggok Orangután Központ Reggeli után kirándulás az orangutánközponthoz. A bájos vöröses majmok mellett medvék, orrszarvúmadarak és számos fogságból szabadult, védett vadállat található még a parkban. Délután városnézés Kuchingban, James Brooke, a fehér rádzsa egykori városában: Margherita erőd, Kuching legrégebbi temploma, a Tua Pek Kong templom, Szaravak Múzeum. Szállás Kuchingban. A program után transzfer a Damai partszakaszra, szállás a Damai Beach Resortban.
8. nap: Damai partszakasz Pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Szállás.
9. nap: Damai partszakasz - Bako Nemzeti Park Reggeli után egész napos túrázás a 16 négyzetkilométernyi területet elfoglaló Bako Nemzeti Parkban. A dús vegetációjú területen olyan jellegzetes állatfajok találhatók, mint a csak Borneón őshonos hosszúorrú majmok (proboscisok), hosszúfarkú makákók, monitorgyíkok, szarvasok és vaddisznók. A színes túra során nemcsak a dzsungelben kirándulunk, hanem a Délkínai-tenger simogató vízében is megmerítkezhetünk, lévén a park a tengerrel is szomszédos. Napközben ebéd. Szállás a Damai Beach Resortban.
10. nap: Damai Partszakasz Pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Szállás.
11. nap: Damai partszakasz Pihenés a tengerparton reggelis ellátással. Szállás.
12. nap: Damai partszakasz - Kuching – Kuala Lumpur Délelőtt pihenés, majd délután transzfer Kuchingba, a repülőtérre. Utazás Kuala Lumpurba, ahol átszállás.
13. nap: Kuala Lumpur – Doha – Budapest Indulás Kuala Lumpurból hajnalban, átszállás Dohában. Megérkezés Budapestre délután.
 
» Esküvők
» Árak

Képgaléria: » Malajzia

Szálláslehetőségek: » Malajzia