Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre

Indonézia - Nászutak és Esküvők

 
Bali, a „Szerelem Szigete”
A nászútról mindenkinek egy trópusi, pálmafákkal szegélyezett, fehér homokos tengerpart, ragyogó napsütés, az azúrkék tengerben úszkáló halak jutnak eszébe egy, a mindennapoktól nagyon távoli helyszínen, ahol csakis egymásra koncentrálhatunk.
A tenger és a homokföveny simogatása valóban pompás alap a szerelmes együttléthez és a mézeshetekhez, ám Bali ennél sokkal többet tartogat. Az édenkert igazi báját a szigetlakók kedvessége, életöröme és színes, mesébe illő világa jelenti, amit azonban csak azok kapnak meg, akik a tündérsziget titkokat rejtô belsejébe látogatnak. Az igazi Bali a sziget belsejében, Ubud környékén kezdôdik. A szigeten kalandozva szinte mindenütt egy-egy szentélybe, templomba botlik az ember: a falvak főterén, a dzsungelben, a tengerből kiemelkedő, csupasz sziklán, a tengerparton, a házak hátsó udvaraiban, a forrásoknál, a vulkánok krátereiben, de még a fák lombkoronájában is. A balinéz év 210 napos, így a templomok születésnapját is 210 naponként ünneplik meg, és mivel oly sok a templom, nem nehéz egy-egy díszes körmenetre bukkanni.
Nászutas ajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy a tengerparti pihenésen túl mindenki megismerkedhessen a sziget valódi, kulturális és természeti kincsekben bővelkedő arcával is. Ubud gyönyörű, egész napos kirándulások kiindulópontja, a környék 4-5 napos felfedezése után Lovina partjaira kalauzoljuk Önöket, ahol egy hajnali hajókázás során, lencsevégre kaphatják a habokban úszkáló delfineket is, majd a déli tengerpartokon, pálmafák árnyékában hűsölve lazíthatnak és élvezhetik a napsütést, a balinéz vendégszeretetet. Elvegyülhetnek az éjszakai piacok forgatagában, vagy megtekinthetnek egy-egy hagyományos táncelőadást, megkóstolhatják az indonéz konyha ízletes ételeit.
Aki még ennél is több kalandra vágyik, annak az olyan környező szigetek csodáit is megmutatjuk, mint Jáva, Lombok, Komodó vagy Celebesz. Igényeiknek megfelelően, egyénre szabjuk nászútjukat a legjobb tudásunk szerint.
NÁSZÚT BALIN (14 NAP/11 ÉJ)