Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre

Burma - Nászutak és Esküvők

 

 

NÁSZÚT BURMÁBAN
 
Kincsvadászoknak” ajánljuk a mianmari nászutat, akik egy sokáig elzárt világ szépségeit szeretnék feltárni egy olyan országban, melyet még alig fedezett fel maga számára a turizmus.Tulajdonképpen ez az egyik nagy előnye is az egykori Burmának, hiszen éppen a hosszú elszigeteltség eredménye az a múlt századok hangulatát idéző patina, ami az ország sajátja.
Mianmar területén olyan csodák várnak ránk, mint a yangoni Shwedagon-pagoda aranyba öltöztetett, s több ezer gyémánttal koronázott sztúpája, a Rudyard Kipling által is megénekelt Mandalay, illetve az azt körülvevő királyvárosok és Bagan ősi templomerdeje. 
A történelmi túrák között, ha úgy tetszik, akár vízre is szállhatunk, vagy a levegőbe is emelkedhetünk.
A legendás Irrawaddy Flottillával való folyami hajókázás romantikája és a bagani romváros fölött tett hőlégballon-túra örökre szóló élmény, s míg az Inle-tó kék vizén csónakázunk, talán a Kelet békéjéből is megérezhetünk valamit.
Pihenésre pedig a kiválóan alkalmas a Bengáli-öböl partján elterülő Ngapali-Beach fehér homokos partja, melyek a buddhista zarándokok szent helyéhez, Thandwéhez közel helyezkedik el, s Burma legkellemesebb üdülőhelyeként tartják számon. Itt zavartalanul pihenhetünk az élményekben gazdag országjárásunk végén.
NÁSZÚT BURMÁBAN (16 NAP/13 ÉJ)