Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre

Kambodzsa - Nászutak és Esküvők

 

 

Nászút Kambodzsában

A kambodzsai nászutat azok számára ajánljuk, akik nemcsak a tengerparti pihenést részesítik előnyben, de szeretnének közelebbről megismerkedni a letűnt Khmer Birodalom építészeti emlékeivel, végigjárni csodálatos templomait, meg-megállni egy-egy kőbe faragott történet előtt, 4-5 napot barangolni az ősi Angkor egykori területén.
 
Az angkori romterület a szomszédos Thaiföldről vagy Malájziából közelíthető meg legkönnyebben, s a nyüzsgő nagyvárosokat hátrahagyva Siem Reap kis városába, a nyugalom szigetére csöppenünk. A minden kényelmet kielégítő szállodánkban való elhelyzkedés után nincs más dolgunk, mint sofőrünkre és idegenvezetőnkre bízva magunkat bejárjuk az előre megtervezett útvonalat, érintve a legfontosabb helyszíneket, az ismert és kevésbé látogatott, de annál érdekesebb templomromokat.
 
 
A templomok közötti barangolást színesítheti egy kirándulás Kbal Spean faragott folyómedréhez vagy hajókázhatunk egyet Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb taván, a Tonle Sapon.
A pár napos programba könnyedén beilleszthető a kambodzsai esküvő is, s ha ezt választjuk, életre szóló 
élményben lehet részünk, hiszen a szálloda személyzete minden apró részletre kiterjedő figyelmességgel szervezi meg életünk egyik legszebb napját.
Miután teljes képet sikerült kapnunk Angkor kulturális örökségéről, Phnom Pehn-en keresztül továbbutazhatunk Kambodzsa tengerpartjára, pontosabban Sihanoukville-be, mely az ország egyetlen tengeri kikötőjének is otthont ad. A homokos tengerpartokon kipihenhetjük látnivalókban gazdag utunkat és a térség a búvárkodás szerelmeseinek is kedvez: rövid csónakúttal a környező korallszigetekre is eljuthatunk.
NÁSZÚT KAMBODZSÁBAN (13 NAP/10 ÉJ)