BURMA - BUDDHA KINCSES BIRODALMA

Burma egyedisége, hogy egy a múltból, csak könyvekből ismert buddhista civilizáció itt még maga a valóság. Tömeges, egész társadalmat érintő buddhista életet láthatunk mindenfelé. A kis falusi kolostorok és a nagyvárosok több ezer fős intézményei ma is látogathatók.

A hatalmas ország Yangon, Bagan, Mandaly és Inle-tó négyszögén túl, elképesztően szép, csendes tengerpartokat, pazar hegyvidéki túrahelyszíneket, gazdag élővilágot és őszinte törzsi területeket rejteget. 

Ha tehetjük, ne kombináljuk más országgal, ugyanakkor muszáj lesz legalább 4-5 helyszínen laknunk.  Természetesen, akik „csak” túrázni vagy búvárkodni jönnek, azok is megtalálják számításukat.  

10 TIPP HA JÓT AKARSZ

– lovaskocsizz Baganban

– a tengerpartokat nem szabad kihagyni

– ha kevés az időd, Mandalayról mondj le

– Inle-vízi világa hatalmas, világviszonylatban is páratlan, nem igaz hogy túl turistás, hajózz délebbre, és repülj tovább Loikawból

– túrázz törzsek között a Shan hegyekben

– utazz Mrauk Ou-ba, ha romantikus buddhista műemlékeket keresel

– hihetetlen dzsungel és hegymászóhelyek várnak északon

a déli, Andaman partok a világ legszebbjei

november, december a legszebb

BURMA

EGYEDI ÚTVONAL ÉS PROGRAMTERV

Utazásunk miért ne legyen olyan, ami illeszkedik hozzánk: reményeinkhez, kíváncsiságunkhoz, bátorságunkhoz, időnkhöz és lehetőségeinkhez.

Tudjuk mit jelent az eltérő tempó, a különböző érdeklődés.

Tudjuk, hogyan kell egyedi szemszögből nézni egy felfedezésünkre váró új világot. Bízza ránk a tervezés gondját. Próbálja ki milyen, ha utazását profi és a munkájukat nagyon szerető emberekkel együtt gondolhatja ki.

Balra két inspirációs utazási tervet készítettünk, de szívesen készítünk másikat felár nélkül! A mi fejünkben rengeteg opció, ötlet van…