INDONÉZIA - DÉL SZIGETVILÁGA

Sokan nem tudják, hogy Bali „csak” egy pici sziget Indonézia 2 millió km²-es birodalmában. Igaz, hogy nem akármilyen: moziba való festői természet ad hátteret egy kifinomult hindu világnak. Nyitottan, barátként érkezzünk és okosan tervezve, távol a partoktól életre szóló képek égnek lelkünkbe.

Baliról repüljünk Jáva közepére, oda ahova a hindu-buddhista civilizáció birodalmat épített 1500 évvel ezelőtt. Páratlan világörökségi műemlékek, dél legnagyobb építményei lesz jutalmunk.

Ha még tehetjük, akkor repüljünk vissza az időben egy hihetetlen világba. A toradzsák földje Celebeszen olyan élmény, melynek létezését saját szemünknek se hisszük majd el… A tenger szerelmesei pedig röpüljenek Komodóra vagy Pápuára…

10 TIPP HA JÓT AKARSZ

– Jogjakartában kezd utad, 3 napra szükséged lesz, mert itt van a déli félteke „Angkorja”

– Balira szánj egy hetet úgy, hogy véletlenül se laksz a tengerparton

Ubud vidékén „verj tanyát”, szurdok, dzsungel a világ legpazarabb szállásaival

– tengerpartod legyen titkos pont Balin, még jobb Nusa Penida vagy más távolabbi sziget

– Celebeszen a toradzsák földje világszenzáció…

– Komodó Floreszről érhető el, csodálatos tenger és persze a varánusz… tölts 2-3 napot hajón

– Jakartát felejtsd el, bármi jobb

– a pápua vidéket csak okosan, ami könnyen elérhető az „mesterkélt lesz”

INDONÉZIA

EGYEDI ÚTVONAL ÉS PROGRAMTERV

Utazásunk miért ne legyen olyan, ami illeszkedik hozzánk: reményeinkhez, kíváncsiságunkhoz, bátorságunkhoz, időnkhöz és lehetőségeinkhez.

Tudjuk mit jelent az eltérő tempó, a különböző érdeklődés.

Tudjuk, hogyan kell egyedi szemszögből nézni egy felfedezésünkre váró új világot. Bízza ránk a tervezés gondját. Próbálja ki milyen, ha utazását profi és a munkájukat nagyon szerető emberekkel együtt gondolhatja ki.

Balra két inspirációs utazási tervet készítettünk, de szívesen készítünk másikat felár nélkül! A mi fejünkben rengeteg opció, ötlet van…