KAMBODZSA - DÉLKELET-ÁZSIA SZÍVE

Tagadhatatlan, hogy Angkor mindent elhomályosít -nem csak Kambodzsában-. A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, ha csak egy-két napra tervezünk. Angkor nem egy templom, hanem egy 500 évig virágzó birodalom fővároskörzete. Az ember, ha már ilyen messze utazott, jobban teszi, ha  négy-öt napot szán a világ egyik legnagyobb csodájára. 

Amikor Angkort mondunk: templomóriásokra, templomkoplexumokra, „templomvárosokra” kell gondolnunk, amelyekből egyet bejárni is több óra!

Ha élvezni szeretnénk, és nem lógó nyelvvel kipipálni, akkor fel kell lazítsuk a napjaink „Kambodzsával”, és minél több pihenővel. Ezért a sorrend, a stílusbeli változatosság és a hangulatok variálása döntő lesz… 

10 TIPP HA JÓT AKARSZ

– szánj legalább 3 teljes napot Angkorra

– lazítsd fel Angkort: vízesések (Kulen), elefántok, lepkefarm, állatpark (ACCB)

selyemszövés (Artisans), madárrezervátum (Prek Toal)

– ne rohanj! megfizethető, kellemes, medencés szállásokon pihenj a nap közepén

– repülj Sihanoukville-be a tengerpartra  

– bicajjal, motorral, tuk-tukkal inkább csak szezonon kívül tervezz 

– ki ne hagyd a Nagy-tavat (szeptembertől januárig)

– légy felfedező (kirándulj, pl. Kbal Spean) ne csak a legeket keresd (Koh Ker)

utazz vidékre (Kratie: édesvízi delfin)

KAMBODZSA

EGYEDI ÚTVONAL ÉS PROGRAMTERV

Utazásunk miért ne legyen olyan, ami illeszkedik hozzánk: reményeinkhez, kíváncsiságunkhoz, bátorságunkhoz, időnkhöz és lehetőségeinkhez.

Tudjuk mit jelent az eltérő tempó, a különböző érdeklődés.

Tudjuk, hogyan kell egyedi szemszögből nézni egy felfedezésünkre váró új világot. Bízza ránk a tervezés gondját. Próbálja ki milyen, ha utazását profi és a munkájukat nagyon szerető emberekkel együtt gondolhatja ki.

Balra két inspirációs utazási tervet készítettünk, de szívesen készítünk másikat felár nélkül! A mi fejünkben rengeteg opció, ötlet van…