LAOSZ - BUDDHA TITKOS BÚVÓHELYE

Laosz kifejezetten az ínyencek és a főútvonalakat szívesen elkerülők országa. Nincs világraszóló évezredes vagy csillogó modern építmény, se pedig semmihez se fogható természeti csoda. Laosz varázsa a békés trópusi hegyvidéken végigkanyargó Mekong és az „irígyelt” tempó mely a falusias csendes környezetből árad.

Ezért mesebeli hely a kalandoroknak és a romantikát szeretőknek. Tökéletes helyszín a finomra polírozott buddhista hagyomány és -élet megértéséhez. Tökéletes ezért a mosolyt, a nyugalomat és zavartalanságot mindennél többre tartóknak. Mindenőtt erdők és vízesések, és -a hol izgalmas, hol méltóságteljes-  Mekong lesz majd háttere az elefántokkal, ajakos medvékkel, édesvízi delfinekkel való találkozásoknak. 

10 TIPP HA JÓT AKARSZ

– Luang Prabangra legyen legalább 3-4 napod

– délen khmer világörökségi templom, terebélyes Mekong, édesvízi delfin, kávéültetvények, vízesések várnak

– érkezhetsz szép útvonalon Chiang Rai (Huey Xai) felől a Mekongon Luang Prabangba

– láss közelről kolostori életet, kelj a szerzetesekkel, ülj be egy esti kántlásra valamelyik kolostorba

– bóklássz piacokon, ahol törzsi szőtt áruk mellett bizarr étkekkel is találkozhatsz

– lazíts Vang Vieng fiatalos „bulinegyedében” vagy vessz el az ezer sziget hátizsákos kunyhói között

LAOSZ

EGYEDI ÚTVONAL ÉS PROGRAMTERV

Utazásunk miért ne legyen olyan, ami illeszkedik hozzánk: reményeinkhez, kíváncsiságunkhoz, bátorságunkhoz, időnkhöz és lehetőségeinkhez.

Tudjuk mit jelent az eltérő tempó, a különböző érdeklődés.

Tudjuk, hogyan kell egyedi szemszögből nézni egy felfedezésünkre váró új világot. Bízza ránk a tervezés gondját. Próbálja ki milyen, ha utazását profi és a munkájukat nagyon szerető emberekkel együtt gondolhatja ki.

Balra két inspirációs utazási tervet készítettünk, de szívesen készítünk másikat felár nélkül! A mi fejünkben rengeteg opció, ötlet van…