EURÓPAI HETEK

Campania

április 24-május 1.

Aragónia

május 3-9.

Dolomitok

július 11-16.

– Kicsi, baráti csoport (6-főtől)

– Rugalmas foglalási feltételek

– Átszállás nélküli repülés

TAVASZ EURÓPBAN

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények…  Arra számítunk, hogy a veszélyeztetett csoportok beoltása (2021 április) után az egészségügy “felszabadul” és újra szabad lesz az utazás. Európában egységes utazási szabályokat fognak alkalmazni. 

Ezért azt ötöltük ki, hogy április végétől készítünk néhány olyan európai utazási alternatívát, amelyek rendkívüliek, de mi jól ismerjünk és szeretjük őket, és -talán csak most az egyszer- szívesen megmutatnánk az Angkor Tours szemével ezeket a helyeket.

E terveink sajátja, hogy kicsi csapattal, baráti társaságban utazunk. Ezért az utak hangulata, rugalmassága és ára nem összevethető egy 20-40 fős buszos útéval. Ráadásul sosem a “kötelezőre fókuszálunk”, hanem “hátulról, másként” lessük meg a sokszor ismertnek vélt helyeket. Az utazásokra MÁRCIUS VÉGÉIG előleg befizetése nélkül, KOCKÁZATMENTESEN JELENTKEZHETNEK. Sőt az esetleges korlátozások miatti veszteség nélküli törlését még rugalmasabbá tettük (utazás előtt 2 héttel). Az egyediségből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk. 

KERESSEN BIZALOMMAL!

  GALÉRIA

  EURÓPAI MEGLEPETÉSEK – amikor máshova nehéz…
  Aragónia, Campania, Dolomitok
  2021.04.24-07.16.

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2020.11.15. – 2021.03.31.

  ECUADOR KÖRÚT / Galapagos, Amazonas, Andok
  három világ az Egyenlítő mentén
  2021.05.12. – 2021.05.26.