EURÓPAI HETEK

Aragónia

május 30.-június 4.

Campania

június 14-21.

Dolomitok

szeptember 12-17.

– Kicsi, baráti csoport (6-főtől)

– Rugalmas foglalási feltételek

– Átszállás nélküli repülés

TAVASZ EURÓPBAN

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények…  Arra számítunk, hogy az EUs országok covid védettsége június végére megvalósul, mely után az egészségügy “felszabadul” és Európa-szerte újra szabad lesz az utazás. Európában egységes utazási szabályokat fognak alkalmazni (június): megszűnnek a karantén szabályok a negatív PCR teszttel vagy oltásigazolással rendelkezőknek.

Ezért azt ötöltük ki, hogy április végétől készítünk néhány olyan európai utazási alternatívát, amelyek rendkívüliek és tavasszal érdemes felkeresni őket. Ráadásul mi jól ismerjünk és szeretjük e helyeket, és -talán csak most az egyszer- szívesen megmutatnánk az Angkor Tours szemével is őket.

E terveink sajátja, hogy kicsi csapattal, baráti társaságban utazunk. Ezért az utak hangulata, rugalmassága és ára nem összevethető egy 20-40 fős buszos útéval. Ráadásul sosem a “kötelezőre fókuszálunk”, hanem “hátulról, másként” lessük meg a sokszor ismertnek vélt helyeket. Az utazásokra előleg befizetése nélkül, KOCKÁZATMENTESEN JELENTKEZHETNEK. Az esetleges korlátozások miatt a részvételi díjak befizetést csak utazás előtt 15 nap-ig kell megtenni. Minden utazáshoz Covid-sztornó vagy kombinált biztosítást is lehet kötni (így elutazásig vagy az alatt is védve lehet a jelentkező). Az egyediségből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk.

KERESSEN BIZALOMMAL!

  GALÉRIA

  EURÓPAI MEGLEPETÉSEK – amikor máshova nehéz…
  Aragónia, Campania, Dolomitok
  2021.05.30-09.17.

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2021.05.01. – 2021.06.30.

  FERÖER-SZIGETEK KÖRUTAZÁS
  az Atlanti-óceán legszebb szigetvilága
  2021.07.01. – 2021.07.07.