EURÓPAI HETEK

Dolomitok

szeptember 12-17.

Aragónia

október 8.- 13.

Campania

október 14-21.

– Kicsi, baráti csoport (6-főtől)

– Rugalmas foglalási feltételek

– Átszállás nélküli repülés

TAVASZ EURÓPBAN

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények…  Az EUs országok minimális covid védettsége június végére megvalósult, mely után Európa-szerte újra szabad az utazás. Európában egységes utazási szabályokat alkalmaznak: megszűntek a karantén szabályok a negatív PCR teszttel vagy védettségigazolással rendelkezőknek.

Ezért azt ötöltük ki, hogy idén nyáron-ősszel készítünk néhány olyan európai utazási alternatívát, amelyek rendkívüliek és ilyenkor érdemes felkeresni őket. Ráadásul mi jól ismerjünk és szeretjük e helyeket, és -talán csak most az egyszer- szívesen megmutatnánk az Angkor Tours szemével is őket.

E terveink sajátja, hogy kicsi csapattal, baráti társaságban utazunk. Ezért az utak hangulata, rugalmassága és ára nem összevethető egy 20-40 fős buszos útéval. Ráadásul sosem a “kötelezőre fókuszálunk”, hanem “hátulról, másként” lessük meg a sokszor ismertnek vélt helyeket. Az utazásokra előleg befizetése nélkül, KOCKÁZATMENTESEN JELENTKEZHETNEK. Az esetleges korlátozások miatt a részvételi díjak befizetést csak utazás előtt 15 nap-ig kell megtenni. Minden utazáshoz Covid-sztornó vagy kombinált biztosítást is lehet kötni (így elutazásig vagy az alatt is védve lehet a jelentkező). Az egyediségből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk.

KERESSEN BIZALOMMAL!

  GALÉRIA

  EURÓPAI MEGLEPETÉSEK – amikor máshova nehéz…
  Dolomitok, Aragónia, Campania
  2021.09.12-10.21..

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2021.07.01. – 2021.09.30.

  COSTA RICA KÖRUTAZÁS
  az elveszett Paradicsom
  2021.09.25. – 2021.10.06.