EURÓPAI HETEK

Aragónia

2022 április – Előkészületben!

Campania

2022 június – Előkészületben!

– Kicsi, baráti csoport (6-főtől)

– Rugalmas foglalási feltételek

– Átszállás nélküli repülés

TAVASZ EURÓPBAN

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények…  Az EU-s országok minimális covid-védettsége június végére megvalósult, mely után Európa-szerte újra szabaddá vált az utazás. Európában egységes utazási szabályokat alkalmaznak: megszűntek a karanténszabályok a negatív teszttel vagy védettségi igazolással rendelkezőknek.

Ezért azt ötöltük ki, hogy idén ősszel készítünk néhány olyan európai utazási alternatívát, amelyek rendkívüliek és ilyenkor érdemes felkeresni őket. Ráadásul mi jól ismerjünk és szeretjük e helyeket, és -talán csak most az egyszer- szívesen megmutatnánk az Angkor Tours szemével is őket.

E terveink sajátja, hogy kicsi csapattal, baráti társaságban utazunk. Ezért az utak hangulata, rugalmassága és ára nem összevethető egy 20-40 fős buszos utakéval. Ráadásul sosem a “kötelezőre fókuszálunk”, hanem “hátulról, másként” lessük meg a sokszor ismertnek vélt helyeket. Az utazásokra előleg befizetése nélkül, KOCKÁZATMENTESEN JELENTKEZHETNEK. Az esetleges korlátozások miatt a részvételi díjak befizetését csak utazás előtt 15 napig kell megtenni. Minden utazáshoz covid-sztornó vagy kombinált biztosítást is lehet kötni (így elutazásig vagy az alatt is védve lehet a jelentkező). Az egyediségből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk.

KERESSEN BIZALOMMAL!

  GALÉRIA

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2021.07.01. – 2021.10.15.

  EURÓPAI MEGLEPETÉSEK – amikor máshova nehéz…
  Aragónia, Campania, Isztambul
  2021.10.17-11.02.

  ECUADOR KÖRÚT / Galápagos, Amazonas, Andok
  három világ az Egyenlítő mentén
  2021.11.11. – 2021.11.26.