EURÓPAI HETEK

Aragónia

október 17 – 22.

Campania

október 23 -29.

– Kicsi, baráti csoport (6-főtől)

– Rugalmas foglalási feltételek

– Átszállás nélküli repülés

TAVASZ EURÓPBAN

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények…  Az EUs országok minimális covid védettsége június végére megvalósult, mely után Európa-szerte újra szabad az utazás. Európában egységes utazási szabályokat alkalmaznak: megszűntek a karantén szabályok a negatív teszttel vagy védettségigazolással rendelkezőknek.

Ezért azt ötöltük ki, hogy idén ősszel készítünk néhány olyan európai utazási alternatívát, amelyek rendkívüliek és ilyenkor érdemes felkeresni őket. Ráadásul mi jól ismerjünk és szeretjük e helyeket, és -talán csak most az egyszer- szívesen megmutatnánk az Angkor Tours szemével is őket.

E terveink sajátja, hogy kicsi csapattal, baráti társaságban utazunk. Ezért az utak hangulata, rugalmassága és ára nem összevethető egy 20-40 fős buszos útéval. Ráadásul sosem a “kötelezőre fókuszálunk”, hanem “hátulról, másként” lessük meg a sokszor ismertnek vélt helyeket. Az utazásokra előleg befizetése nélkül, KOCKÁZATMENTESEN JELENTKEZHETNEK. Az esetleges korlátozások miatt a részvételi díjak befizetést csak utazás előtt 15 nap-ig kell megtenni. Minden utazáshoz Covid-sztornó vagy kombinált biztosítást is lehet kötni (így elutazásig vagy az alatt is védve lehet a jelentkező). Az egyediségből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk.

KERESSEN BIZALOMMAL!

  GALÉRIA

  COSTA RICA KÖRUTAZÁS
  az elveszett Paradicsom
  2021.09.25. – 2021.10.06.

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2021.07.01. – 2021.09.30.

  EURÓPAI MEGLEPETÉSEK – amikor máshova nehéz…
  Aragónia, Campania, Isztambul
  2021.10.17-11.02.