EURÓPAI HETEK

Aragónia

2022 április 6-11-ig (6 nap)

 

Létszám: 6-12 fő

 

Részvételi díj (6 fő esetén): 950 EUR/fő-től

 

Repülőjegy kb.: 100 EUR/fő-től (+csomag)

 

+ belépőjegyek (80 EUR/fő) és biztosítások

 

Campania

2022 június 16-22-ig

– Kicsi, baráti csoport (6-főtől)

– Rugalmas foglalási feltételek

– Átszállás nélküli repülés

TAVASZ EURÓPBAN

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények…  Az EU-s országok minimális covid-védettsége június végére megvalósult, mely után Európa-szerte újra szabaddá vált az utazás. Európában egységes utazási szabályokat alkalmaznak: megszűntek a karanténszabályok a negatív teszttel vagy védettségi igazolással rendelkezőknek.

Ezért azt ötöltük ki, hogy idén ősszel készítünk néhány olyan európai utazási alternatívát, amelyek rendkívüliek és ilyenkor érdemes felkeresni őket. Ráadásul mi jól ismerjünk és szeretjük e helyeket, és -talán csak most az egyszer- szívesen megmutatnánk az Angkor Tours szemével is őket.

E terveink sajátja, hogy kicsi csapattal, baráti társaságban utazunk. Ezért az utak hangulata, rugalmassága és ára nem összevethető egy 20-40 fős buszos utakéval. Ráadásul sosem a “kötelezőre fókuszálunk”, hanem “hátulról, másként” lessük meg a sokszor ismertnek vélt helyeket. Az utazásokra előleg befizetése nélkül, KOCKÁZATMENTESEN JELENTKEZHETNEK. Az esetleges korlátozások miatt a részvételi díjak befizetését csak utazás előtt 15 napig kell megtenni. Minden utazáshoz covid-sztornó vagy kombinált biztosítást is lehet kötni (így elutazásig vagy az alatt is védve lehet a jelentkező). Az egyediségből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk.

KERESSEN BIZALOMMAL!

  GALÉRIA

  SRI LANKA KÖRÚT PIHENÉSSEL
  Szindbád smaragd szigete
  2022.01.30. – 2022.02.09.

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2022.01.01. – 2022.03.31.

  THAIFÖLD – KAMBODZSA
  2022.03.