2020. november 15. – 2021. március 31.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények,  főleg, hogy tudjuk, még akár további hónapokat kell várni megvalósulásukra. Bár biztosat még nem tudunk, de a tervezést és a reményt nem feladva, mi ugrásra készen állunk.

Célországainkból: Ecuadorba, Izlandra és Costa Ricába már könnyebben lehet utazni. Továbbá szabadidős utazások már kivitelezhetők Thaiföldre és Sri Lankára is. A hírek jelen állása szerint májustól várhatóan nyit: Malajzia, Szingapúr és Indonézia is. Minden utazásunkhoz köthető (Covid-ra is érvényes) utazásképtelenségi biztosítás, mellel az elutazásig “biztonságban” érezheti utazási költségeit mindenki.

Arra számítunk, hogy 2021-ben Európán kívüli utazásokhoz szükséges lesz a fertőzés mentesség igazolása. Ez orszángonként még eltérő lesz, de utazás előtti negatív PCR-teszttel vagy korábbi fertőzést igazoló dokumentummal vagy oltási dokumentummal lesz igazolható. 

Csoportos terveink folyamatosan frissítjük.

Egyedi utak tervezésével pedig továbbra is bátran fordulhatnak hozzánk.

Minden csoportos utazási tervünk sajátja, hogy garantáltan kicsi csapattal utazunk (6-16 fő) és a helyszínt jól ismerő, annak világát szerető vezető kíséri. A Covid19 korlátozások miatt a nyári időszakra közelebbi (európai) helyszínek is bekerültek a kínálatunkba. 

Az utazások foglalása: június 30-ig előleg nélkül lehetséges. Az esetleges korlátozások miatti veszteség nélküli törlését pedig még rugalmasabbá tettük (Európai utak esetén utazás előtt 2 héttel). Az utak egyediségéből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk. 

RUGALMAS FOGLALÁS

Foglalás:

 • 2021-re  június 30.-ig előlegmentes

Hátralék: indulás előtt 76.-15. napig

Csoportok (magyar vezetővel): 6-16 fő

 • zárt csoportot kérésre (6 főtől) szervezünk

Repülőjegyek: egyénileg vagy csoportosan foglalhatók

KERESSEN BIZALOMMAL!

  EURÓPAI MEGLEPETÉSEK – amikor máshova nehéz…
  Aragónia, Campania, Dolomitok
  2021.04.24-07.16.

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2020.11.15. – 2021.06.30.

  ECUADOR KÖRÚT / Galapagos, Amazonas, Andok
  három világ az Egyenlítő mentén
  2021.05.12. – 2021.05.26.