2020. november 15. – 2021. március 31.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények,  főleg, hogy tudjuk, még akár további hónapokat kell várni távoli-egzotikus helyszínek megnyitására. Bár biztosat még nem tudunk, de a tervezést és a reményt nem feladva, mi ugrásra készen állunk.

Nyári-őszi célországainkból: Feröerre, Izlandra és Európa meglepetések mellett ősszel Costa Ricába, Ecuadorba, Nepálba már könnyebben lehet utazni. Továbbá szabadidős utazások már kivitelezhetők augusztustól Thaiföldre és Sri Lankára is. A hírek jelen állása szerint oktübertől várhatóan nyit: Vietnam, Kambodzsa, Malajzia, Szingapúr és Indonézia is. Minden utazásunkhoz köthető (Covid-ra is érvényes) utazásképtelenségi biztosítás, melly3el az elutazásig “biztonságban” érezheti utazási költségeit mindenki.

Arra számítunk, hogy 2021-ben az utazásokhoz szükséges lesz a fertőzés mentesség igazolása. Ez országonként még eltérő lesz, de utazás előtti negatív PCR-teszttel és/vagy védettséget igazoló dokumentummal idén már utazhatunk. 

Csoportos terveink a lehetőségek figyelembevételével folyamatosan frissítjük.

Egyedi utak tervezésével pedig továbbra is bátran fordulhatnak hozzánk.

Minden csoportos utazási tervünk sajátja, hogy garantáltan kicsi csapattal utazunk (6-16 fő) és a helyszínt jól ismerő, annak világát szerető vezető kíséri. A Covid19 korlátozások miatt a nyári-őszi időszakra közelebbi (európai) helyszínek is bekerültek a kínálatunkba. 

Az utazások foglalása: szeptember 30-ig előleg nélkül lehetséges. Az esetleges korlátozások miatti veszteség nélküli törlését pedig még rugalmasabbá tettük (Európai utak esetén utazás előtt 2 héttel). Az utak egyediségéből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk. 

RUGALMAS FOGLALÁS

Foglalás:

 • 2021-re szeptember 30.-ig előlegmentes

Hátralék: indulás előtt 76.-15. napig

Csoportok (magyar vezetővel): 6-16 fő

 • zárt csoportot kérésre (6 főtől) szervezünk

Repülőjegyek: egyénileg vagy csoportosan foglalhatók

KERESSEN BIZALOMMAL!

  COSTA RICA KÖRUTAZÁS
  az elveszett Paradicsom
  2021.09.25. – 2021.10.06.

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2021.07.01. – 2021.09.30.

  EURÓPAI MEGLEPETÉSEK – amikor máshova nehéz…
  Aragónia, Campania, Isztambul
  2021.10.17-11.02.