2021. szeptember 15. – 2021. október 15.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett utazási korlátozások sokakat bizonytalanítottak el. Merjünk-e utazni, hova, mennyi időre, mekkora anyagi kockázattal? Ugyanakkor hiányzik az utazás szabadsága, öröme, az élmények,  főleg, hogy tudjuk, még akár további hónapokat kell várni távoli-egzotikus helyszínek megnyitására. Bár biztosat még nem tudunk, de a tervezést és a reményt nem feladva, mi ugrásra készen állunk.

2022-es célországainkból már tavasszal elérhető: Európa; Latin-Amerikában: Mexikó, Guatemala, Costa Rica, Ecuador, Peru, Kuba; Ázsiában: Sri Lanka, Kambodzsa, Nepál és Thaiföld. A hírek jelen állása szerint 2022 kora nyártól nyit: Vietnám, Malajzia, Szingapúr, Indonézia és India. Minden utazásunkhoz köthető (covid-ra is érvényes) utazásképtelenségi biztosítás, mellyel az elutazásig mindenki “biztonságban” érezheti utazási költségeit.

Arra számítunk, hogy 2022-ben is az utazásokhoz szükséges lesz a fertőzésmentesség igazolása (sokszor kiegészítve egy indulás előtti friss teszt igényével). Ez országonként még eltérő lesz.

Csoportos terveink a lehetőségek figyelembe vételével folyamatosan frissítjük.

Egyedi utak tervezésével pedig továbbra is bátran fordulhatnak hozzánk.

Minden csoportos utazási tervünk sajátja, hogy garantáltan kicsi csapattal utazunk (6-16 fő) és a helyszínt jól ismerő, annak világát szerető vezető kíséri. A covid19-korlátozások miatt a 2022 tavszi időszakra közelebbi (európai) helyszínek is bekerültek a kínálatunkba. 

Az utazások foglalása előleg nélkül lehetséges. Az esetleges korlátozások miatti veszteség nélküli törlését pedig még rugalmasabbá tettük (európai utak esetén utazás előtt 2 héttel, egzotikus helyszínek esetén 4 héttel). Az utak egyediségéből adódó részleteket a jelentkezőkkel pontosítjuk. 

RUGALMAS FOGLALÁS

Foglalás:

 • jelentkezés 2022-re előlegmentes

Hátralék: indulás előtt 45-15. napig

Csoportok (magyar vezetővel): 6-16 fő

 • zárt csoportot kérésre (6 főtől) szervezünk

Repülőjegyek: egyénileg vagy csoportosan foglalhatók

KERESSEN BIZALOMMAL!

  SRI LANKA KÖRÚT PIHENÉSSEL
  Szindbád smaragd szigete
  2022.01.30. – 2022.02.09.

  FOGLALÁS RUGALMASAN
  Kockázatmentes jelentkezés
  2022.01.01. – 2022.03.31.

  THAIFÖLD – KAMBODZSA
  2022.03.