SZINGAPÚR - BARÁTOKKAL

…Lanka zöld mezőiben és erdeiben a buddhizmus épített csodái és Dél-Ázsia elefántjai, ajakos medvéi és leopárdjai között kalandozunk. 
Ajánljuk mindazoknak, akik először merészkednének a Hindusztáni-félszigetre (és nem akarnak csalódni), illetve mindenkinek, aki színvonalas program mellett kellemes, egzotikus és tartalmas útra vágyik.

ÚTVONAL - BARÁTOKKAL

Angkor Tours

BARÁTOKKAL - ÚTITERV / 4 NAP

1. nap Szingapúr

Reggeli érkezés a Changi repülőtérre, majd transzfer a választott szállodába. Rövid akklimatizáció a szálláson, majd este hajókirándulás a Szingapúr-folyó vizén. A hajóról megcsodálhatják Szingapúr történelmi örökségét, s megérthetik, hogy a folyó milyen szerepet tölt be a virágzó város életében. Régi üzletek és raktárépületek, a koloniális időszak műemlékei, valamint a modern kor üvegpalotái és felhőkarcolói mellett vezet vízi útjuk, s alkalmuk lesz megtekinteni a mitologikus, félig hal, félig oroszlán teremtmény, a Merlion szobrát is, mely a város egyik jelképe. Este vacsora a tenger gyümölcsiből. Visszatérés a szállodába. Szállás Szingapúrban.

2. nap Szingapúr

Reggeli után tömegközlekedéssel a Kampong Glam városrészbe, ahol a maláj kultúrával ismerkedhetnek. Séta az arab negyed utcáin, melynek üzletei és éttermei a hagyományos mohamedán portékákat és ételeket kínálják, megálló az aranykupolával ékesített Szultán mecsetnél, kóstoló a helyi jellegzetességből, az édesített és sűrített tejjel ízesített teából, a teh tarikból. A közlekedés régebbi módját választva riksába szállnak, s úgy keresik fel a színpompás kavalkáddal és egzotikus fűszerek illatával teli Little India-t, az indiai közösség által lakott városnegyedet, ahol természetesen lesz idő kóstolóra az indiai konyha remekeiből. Tömegközlekedéssel visszatérnek a szállásra, ahol egy rövid pihenőt vesznek. Este visszatérnek a városba, s először a helyi kézműves söröket kóstolhatják meg. Később séta a nevezetes Buddha Fog-templomhoz, majd a kínai negyeddel ismerkednek, s a kínai konyhaművészet  széles palettáját felsorakoztató étel utcán is felfedezésre indulhatnak. Visszatérés a szállodába tömegközlekedéssel. Szállás Szingapúrban.

3. nap Szingapúr

Reggeli után sétára indulnak a város történelmi központjában. Első megálló a Nemzeti Galéria gazdag történelmi múlttal rendelkező épületében, melynek ötödik szintjéről gyönyörű panoráma nyílik Szingapúr ikonikus épületeire (Marina Bay Sands, Esplanade, Singapore Flyer). Látogatás az egykori legfelsőbb bíróság szárnyában, majd az egykori parlament, majd a Victoria koncertteremben, a város hajdani szórakoztatási központjában. A város alapítóinak (Sir Stamford Raffles és Sang Nila Utama) szobrai. A Cavenagh Bridge-en átkelve a történelmi Fullerton Hotelhez érnek, melyben a posta központi épülete volt, majd a Merlion szobornál zárják a programot. Visszatérés a szállodába tömegközlekedéssel. Szállás Szingapúrban.

4. nap Szingapúr

Reggeli a szállodában, majd szabad program. Transzfer a repülőtérre, továbbutazás.

ÁRAK / SZÁLLÁSOK

EUR/fő / HANGULATOS

Ranweli

Palm Garden

Amanya Sigiriya

Ozo Kandy

Grand Nuwara Eliya

Cinnamon Wild

Hikka Tranz

EUR/fő / RENDKÍVÜLI

Ranweli

Palm Garden

Amanya Sigiriya

Ozo Kandy

Grand Nuwara Eliya

Cinnamon Wild

Hikka Tranz