SZINGAPÚR - GYEREKEKKEL

…Lanka zöld mezőiben és erdeiben a buddhizmus épített csodái és Dél-Ázsia elefántjai, ajakos medvéi és leopárdjai között kalandozunk. 
Ajánljuk mindazoknak, akik először merészkednének a Hindusztáni-félszigetre (és nem akarnak csalódni), illetve mindenkinek, aki színvonalas program mellett kellemes, egzotikus és tartalmas útra vágyik.

SZINGAPÚR - GYEREKEKKEL

ÚTVONAL - GYEREKEKKEL

Angkor Tours

GYEREKEKKEL - ÚTITERV / 3 NAP

1. nap Szingapúr

Reggeli érkezés a Changi repülőtérre, majd transzfer a választott szállodába. Rövid akklimatizáció a szálláson, majd a trópusi városállam ikonikus helyszíneinek felfedezésére indulnak. Autóba szállva a belváros felé veszik az irányt, s a Padang, a Krikett Klub koloniális épülete, a régi parlament, a legfelsőbb bíróság és a városháza mellett hajtanak el, s közben megismerkednek a város történelmével. Megálló a mitologikus, félig hal, félig oroszlán teremtmény, a Merlion szobránál, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Marina Bay-re. Látogatás a tradicionális üzleteket és piacokat felsorakoztató kínai negyedben, majd a Buddha Foga templomban és múzeumban. Délután az UNESCO világörökségi védelem alatt álló botanikus kert Nemzeti Orchideakertjében zárják a napot, ahol mintegy 60 ezer orchidea ad ízelítőt a kedvelt és elbűvölő trópusi növény változatos színvilágából és bámulatos fajgazdagságából, s megismerkedhetnek Szingapúr nemzeti virágával (Vanda Miss Joaquim) is. Szállás Szingapúrban.

2. nap Szingapúr

Reggeli után csónakba szállnak, s egy mesterséges folyócska vizén csordogálva járják be a vadasparkot, mely mintegy háromszáz állatfaj ötezer példányának a otthont. A tematikus túra a világ nyolc nagy folyójának élővilágát idézi meg, így a Mississippi vagy a Jangce különös lakóit, vízi óriásait, növény- és állatvilágát is megismerhetik. A pandák erdejében találkozhatnak a világhírre is szert tevő pandapárossal, Kai Kai-jal és Jia Jia-val, de a fenséges Amazonas folyót is beutazhatják a világ legnagyobb édesvízi akváriumában, az „Amazonas Elárasztott Erdőben”. Az este szabad. Szállás Szingapúrban.

3. nap Szingapúr

Reggeli után látogatás Szingapúr legújabb nemzeti kertjében, a Gardens by the Bay-ben, ahol megtekinthetik a Virágkupola és a Felhőerdő légkondicionált télikertjeit, melyek a Mediterrán térség, Dél-Afrika vagy éppen Kalifornia növényvilágát mutatják be, köztük olyan egyedülálló példányokat, mint a madagaszkári baobabfa és a palackfa, vagy az évezredes olajfa. A Felhőerdőben megcsodálhatják a világ legnagyobb fedett vízesését, melynek 35 méteres magasságból lezúduló víztömege dús vegetációnak biztosítja a párás levegőt. Transzfer a repülőtérre, továbbutazás.

ÁRAK / SZÁLLÁSOK

EUR/fő / HANGULATOS

Ranweli

Palm Garden

Amanya Sigiriya

Ozo Kandy

Grand Nuwara Eliya

Cinnamon Wild

Hikka Tranz

EUR/fő / RENDKÍVÜLI

Ranweli

Palm Garden

Amanya Sigiriya

Ozo Kandy

Grand Nuwara Eliya

Cinnamon Wild

Hikka Tranz