TAJVAN - KETTESBEN

Ha lényegesen többre vágyunk, mint egy szállásra a parton, akkor Sri Lankát válasszuk és ne fukarkodjunk a helyszínekkel és a változatos élményekkel. Sri Lankára nem igaz, hogy a kevesebb több.

Sri Lanka tényleg egyedülálló adottságokkal bír, mert viszonylag kis távolságokat kell megtennünk valami egészen másért. Reggel 2500 méter feletti hegyek között kirándulhatunk vagy egy  teaültetvényen sétálhatunk, délben már valódi  esőerdőben kalandozunk, a naplementében pedig egy tengerparti lagúnában kajakozhatunk. Miként egy másik napon a buddhizmus gigászi, 2000 éves sztúpái és kolostoromjai közül hatalmas vadelefánt csordák közé szafarizhatunk. 

10 TIPP HA JÓT AKARSZ

– leopárdért inkább a csendesebb Wilpattu parkba utazz mint az ismertebb, zsúfoltabb Yala-ba

– Sigiriya környékére hagyj legalább 3 napot

– Polonnaruwa komplexebb, mint Anuradhapura

– igazi teáért menj Nuwara Eliya közelébe

– Ella vidékén gyönyörú kilátások várnak

– aludj egyszer az esőerdő közelében

– Hikka tengerpartjánál levesteknősök úszkálnak

– Galle városkájára hagyj időt, aludj is ott

– légy felfedező (pl. Pidurangala-szikla vagy a Ritigala-erdő kolostoromja)

ki ne hagyd a vadvízi evezést és hozz egy távcsövet, hogy a színes madarakat is élvezhesd

TAJVAN

EGYEDI ÚTVONAL ÉS PROGRAMTERV

Utazásunk miért ne legyen olyan, ami illeszkedik hozzánk: reményeinkhez, kíváncsiságunkhoz, bátorságunkhoz, időnkhöz és lehetőségeinkhez.

Tudjuk mit jelent az eltérő tempó, a különböző érdeklődés.

Tudjuk, hogyan kell egyedi szemszögből nézni egy felfedezésünkre váró új világot. Bízza ránk a tervezés gondját. Próbálja ki milyen, ha utazását profi és a munkájukat nagyon szerető emberekkel együtt gondolhatja ki.

Balra két inspirációs utazási tervet készítettünk, de szívesen készítünk másikat felár nélkül! A mi fejünkben rengeteg opció, ötlet van…