TESTRESZABÁS - EGYEDI UTAZÁSSZERVEZÉS

A testreszabás lényege, hogy utazásunkat alkatunkhoz igazítják… Mi utazási terveikhez, álmunkhoz szabjuk a valóságot.

Minden vágyott utazásunk életünk egy megismételhetetlen része. Miért ne legyen olyan, ami illeszkedik hozzánk, reményeinkhez, kíváncsiságunkhoz, bátorságunkhoz. Az utazás valójában kilépés a hétköznapokból. Olyasmi, amiért élünk, értékes pillanatok ezek, amikor új világokat fedezünk fel, tágítjuk saját határainkat, változtathatunk nézőpontunkon, tehát egyenesen személyiségünket fejlesztjük, gazdagítjuk vele.

Éppen ezért mi komolyan vesszük az utazásokat, valódi értéknek tartjuk. Pontosan ezért igyekszünk olyan utazást tervezni és megszervezni, amire éppen vágyunk, amire most szükségünk van. Tapasztalataink szerint ügyesen akkor választunk, ha a desztinációkon, helyszíneken túl tudjuk, kikkel szeretnénk útra kelni. Kikkel szeretnénk megosztani élményeinket? Kivel szeretnénk átélni csodákat? Kiknek szeretnénk életre szóló élményeket adni? Akár kettesben, akár gyermekeinkkel, akár barátainkkal vágnánk neki egy egyedi utazásnak, mi segítünk ezeken a szemüvegeken keresztül látni az általunk jól ismert helyszíneket. Mindenekelőtt Ázsiát.

Utazásokat tervezni, szervezni úgy, hogy életünk gazdagodjon is tőle, nem tűnik könnyű dolognak. Mi mégis csodálatosnak és egyszerre izgalmasnak tartjuk. Lassan két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, szerénytelenül mondhatjuk, hogy tudjuk, mit jelent az eltérő tempó, a különböző érdeklődés. Tudjuk, hogyan kell egyedi szemszögből nézni egy felfedezésünkre váró új világot.

Bízza ránk a tervezés gondját. Próbálja ki, milyen, ha utazását profi és a munkájukat nagyon szerető emberekkel együtt gondolhatja ki. Tudjon meg többet rólunk

MIT JELENT EZ?

    Tetszőleges időpont és helyszínek

    Tetszőleges útitársak és tempó

    Tetszőleges szállások és programok

  • amikor ráérünk, amikor a legkedvezőbb?
  • párunkkal, barátainkkal, gyerekeinkkel?
  • saját ritmusban, eltérő sűrűségű napokkal?
  • kedvező árú, autentikus, eldugott helyen?
  • csak ami érdekel, turistacsapda nélkül?
  • olcsóbb, bennfentes, hiteles vezetőkkel?

UTAZÁS GYEREKEKKEL

Angkor Tours egyéni utak gyerekkel

TUDJUK HOGYAN

Szülőként tudjuk, milyen kisbabákkal, kicsikkel, tinikkel vagy kamaszokkal utazni. Tudjuk, hogy egészen másként kell terveznünk napjainkat, utazási időinket, programjainkat, mikor gyerekekkel utazunk.

Az eltérő korosztályok érdeklődése, türelme csak ügyes kompromisszumokkal, változatos programokkal, jól ismert utazási időkkel, körülményekkel tervezhető úgy, hogy az utazás mindnyájunk számára feledhetetlenül szép emlékké váljon.

Kollégáink több desztinációt is kitűnően ismerő apukák és anyukák, akikhez bátran fordulhatunk merésznek tűnő családi utazási terveinkkel. Kedvcsináló inspirációs utazási terveket készítettünk minden szeretett országunkhoz.

Keressenek bátran, hogy megbeszélhessük terveiket. 

UTAZÁS KETTESBEN

Angkor Tousr egyéni utak kettesben

A MI UTAZÁSUNK

Útnak indulni azzal, akit a legjobban szeretünk. Szerelmünkkel, párunkkal kettesben nekivágni a legnagyobb kaland. Valójában új élményeket megosztani és még mélyebben, együtt megélni mindazt, ami összeköt bennünket. Olyasmi ez, ami hosszú évekig elkísér minket álmainkban is. Habár ezt a legtöbben tudjuk, mégis rohanó világunkban ezt a luxust: az időnket sokszor a számunkra legfontosabbaknak is alig tudjuk megadni. Nem véletlen, hogy az utazások lehetnek olyan pillanatok, amikor tényleg egymásra figyelhetünk, amikor nem egymás mellett, hanem igazán együtt lehetünk.

Természetesen tudjuk, hogy kettesben utazni nem ugyanaz 30, mint 60 évesen. Értjük a fizikai és anyagi korlátokat. Tudjuk, milyen habzsolni az élményeket és azt is, hogy szemlélődni, megállni miért jó.

UTAZÁS BARÁTOKKAL

KALANDOK BIZTONSÁGBAN

Ki ne szeretne a barátaival együtt utazni? Mindegy, hogy éppen mely szakaszában járunk életünknek, legszívesebben olyanokkal vágnánk útnak, akikben megbízunk, akikre számíthatunk. A barátok biztatása mellett, bátrabban kísérletezünk és szívesebben indulunk el új tájak felé.

Baráti utazásokon olyan élményeket szerezhetünk, melyeket gyerekekkel valamiért nem tehetnénk. A hasonszőrűekkel jól szórakozhatunk és együtt érthetjük meg a világot, ráadásul a közös élményeink inspirációt adnak majd és jó hatást gyakorolhatnak barátságunkra.

Az élmények megosztásán túl, kedvezőbb áron utazhatunk, hiszen bizonyos költségek megoszlanak közöttünk. Egyes programokhoz pedig a szükséges létszámot nem idegenekkel „töltik majd fel”.