THAIFÖLD - KETTESBEN

Számunkra Thaiföld nem csak a – tagadhatatlan, kihagyhatatlan – tengerpart. Thaiföld hatalmas: az északi hegyek rizsteraszai, bájos kolostorai vagy a thai múlt romantikus romjai 1000 km-re fekszenek a szigetektől. Lehetetlen egy déli üdülésből csillagtúrákkal látni Thaiföldet.

Ha lehet szánjunk minimum egy hetet az ország tengertől távoli területeire is. Tized annyi „turista”, kevesebb uniformizált élmény, több őszinteség, több valódi tapasztalat lesz jutalmunk.

Javasoljuk a távolabbi, kevésbbé kiépített, nehezebben elérhető szigeteket az utak végére. Phangan jobb lesz Samuinál és Kut pedig Changnál, akár a jobb ár, akár a vadromantika a célunk.

10 TIPP HA JÓT AKARSZ

– túrázni utazz Chiang Dao vidékére

– Si Satchanalai romantikusabb, mint Sukhothai

– ha északra nincs időd, 3 nap a Sai Yok vagy az Erewan Nemzeti Park (elefánt, vízesés, dzsungel) legyen menedéked

– a Khorat khmer templomait sose bánnád meg

– legyen Koh Kut vagy Chang a tengerpartod

– elefántokra északon vagy a Khoraton lelsz

– Sukhothai vidékén kezd utad

– ne Bangkokban kezdj, menj tovább vagy legyen utolsó amit látsz, mielőtt a tengerhez indulsz

bátran buszozz vagy repülj (megfizethető)

– inkább Sukhothai mint Ayutthaya

THAIFÖLD

EGYEDI ÚTVONAL ÉS PROGRAMTERV

Utazásunk miért ne legyen olyan, ami illeszkedik hozzánk: reményeinkhez, kíváncsiságunkhoz, bátorságunkhoz, időnkhöz és lehetőségeinkhez.

Tudjuk mit jelent az eltérő tempó, a különböző érdeklődés.

Tudjuk, hogyan kell egyedi szemszögből nézni egy felfedezésünkre váró új világot. Bízza ránk a tervezés gondját. Próbálja ki milyen, ha utazását profi és a munkájukat nagyon szerető emberekkel együtt gondolhatja ki.

Balra két inspirációs utazási tervet készítettünk, de szívesen készítünk másikat felár nélkül! A mi fejünkben rengeteg opció, ötlet van…