VIETNÁM - KETTESBEN

Vietnámot pazar tengerpartjai és titkos búvárhelyei előtt járjunk körbe. Mi legalább 7-8 napot szoktunk javasolni, ha jól tervezetten, repülőkkel mozgunk. Ebbe beleférhet kis Saigon, pár nap középen világörökségeknek és északon is néhány nap a nemzeti parkoknak, pagodáknak és a Halong-öbölnek.

Ha az északi hegyvidék rizsteraszai, tájai, színes törzsi világa vagy nemzeti parkok és érdekesek lehetnek, akkor bizony 10-12 napra lesz szükségünk.

A tengerpartok közül középen is akad jó, utazást fellazító. De a legszebb partok, szigetek külön kitérőket igényelnek. Nha Trang vidéke, Mui Ne kite-surf paradicsoma, Phu Quoc nyugalma, vagy Con Dao festői szigete megéri, ha több napot töltünk ott.

10 TIPP HA JÓT AKARSZ

– Sapa vidékét illeszd be, de mozdulj távolabb az őszintébb, csendesebb élményért, remek túrák, pazar kilátás és törzsek várnak

– Halong-öböl előtt térj be a száraz Halongba és látogass meg régi vietnami, buddhista pagodákat

– a Ba Be karsztos hegyvidéke és a Phong Na a legizgalmasabb Nemzeti Park

– Con Dao szigete egy titkos paradicsom

– Közép Vietnamot nem szabad kihagyni

– kóstolj, ízlelj bátran, hihetetlen ízorgia vár, nincs változatosabb mint a viet  konyha

– Danangban a Csam Múzeum szobrait nem fogod elhinni, világcsoda

VIETNAM

EGYEDI ÚTVONAL ÉS PROGRAMTERV

Utazásunk miért ne legyen olyan, ami illeszkedik hozzánk: reményeinkhez, kíváncsiságunkhoz, bátorságunkhoz, időnkhöz és lehetőségeinkhez.

Tudjuk mit jelent az eltérő tempó, a különböző érdeklődés.

Tudjuk, hogyan kell egyedi szemszögből nézni egy felfedezésünkre váró új világot. Bízza ránk a tervezés gondját. Próbálja ki milyen, ha utazását profi és a munkájukat nagyon szerető emberekkel együtt gondolhatja ki.

Balra két inspirációs utazási tervet készítettünk, de szívesen készítünk másikat felár nélkül! A mi fejünkben rengeteg opció, ötlet van…